Maandbrief Speelclub meisjes

Maandbrief mei

Zondag 1 mei

Vandaag gaan we met z’n allen naar ‘Mega Speelstad’. De naam zegt genoeg. Neem zeker je vechtlust mee, want de leiding daagt jullie uit voor een Mega-Ballenbad-Balgevecht!!

Zondag 8 mei

Het is bijna moedertjesdag! We knutselen een origineel gedicht (volgens de kunsten van de koelkast-poëzie) en een mooi kadertje voor alle mama’s.

Zondag 15 mei

Vandaag spelen we ‘Paralympics’: een soort van Olympische spelen voor gehandicapten. Voor elke opdracht krijg je een handicap: je armen op je rug gebonden of jouw been vastgeplakt aan dat van je kameraadje. Eens zien wie dan nog de beste atleet is!

vrijdag 20 mei

Omdat de leiding bijna examens heeft, en dus goed moet studeren, geven we vanaf deze week leiding op vrijdag van 19:00 tot 21:00. BELANGRIJK: Vandaag geven we eerst om 18:30 een infomoment voor de ouders in verband met het kamp. Neem je mama en/ of papa dus mee! Daarna gaan we nog eens boterham-quizzen! Hoe minder je weet, hoe meer troep op je boterham. Goed studeren is dus de boodschap. Hint: oefen vooral je kennis van Disney-films.

zondag 29 mei

geen Chiro

Tot dan speelclubjes! XXX van jullie leidsters