Uniform

De leiding staat erop dat iedereen, met als uitzondering de speelclub, een uniform heeft dat perfect in orde is. Hieronder verstaan we een Chirohemd en korte Chirobroek/Chirorok. Een t-shirt en pull mag maar moet niet. We raden het wel aan om ook een pull en t-shirt te kopen, het zijn immers heel goede speelkleren en je bent er herkenbaar door!
Uniformen zijn te koop in ‘De Banier’ winkels in Leuven en Mechelen (ook in andere grote steden).

Chiro t-shirts hebben we zelf. Ben je mee geweest naar Heusden-Zolder en heb je nog geen t-shirt van je leiding gekregen? Vraag hier dan achter bij je leiding. Ben je niet meegeweest? Dan ga je nog tot volgend jaar moeten wachten voor je een t-shirt kan kopen vermits onze stock uitgeput is.

Oude Chiro-pulls (zwarte, van Chiro Keerbergen) kan je nog bij ons kopen. Vraag hier achter op een zondag en we helpen je graag verder!

Ook hebben we met de Chiro een tweedehands verkoop van uniformen. Zo kan je bij ons uniformen kopen tegen de helft van de prijs. Hiervoor kan je altijd Anja Van Schuylenbergh-Schelfhout voor contacteren via het volgende E-mail adres: anja.schelfhout@telenet.be.

Helaas is onze tweedehands-stock momenteel niet meer zo groot. Daarom doen we een oproep: Heb je thuis zelf nog uniformen (broeken, rokken, broekrokken, pulls, T-shirts en hemden) die te klein zijn? Je kan ze gerust aan ons schenken of voor een overeen te komen prijs van de hand te doen, zo heeft een ander er ook nog plezier aan!