De heemfeesten

De heemfeesten zijn een jaarlijks festijn op het einde van augustus. Deze vinden telkens plaats op het heem van de Chiro. Het hele laatste weekend van augustus lang is er altijd wel iets te doen op de Chiro.

Vrijdagavond beginnen we met de grootste fuif van Keerbergen en omstreken, de schuimparty! Jaarlijks trekken hier enkele duizenden jongeren naar toe. Zaterdagavond is het dan tijd voor de bodega. Dit is de plek voor oud-leiding en sympathisanten om bij te praten en te genieten van enkele speciale drankjes en hapjes. Het mosselfestijn vindt zondag plaats, waar jong en oud zich kan genieten van onze overheerlijke mosseltjes en kan genieten van de echte Chirosfeer.

Het hele weekend wordt georganiseerd door de Chiro zelf. Het hele jaar lang bereidt de leiding, in samenspraak met enkele ouders, met zorg dit weekend voor zodat alles goed kan verlopen. Dankzij de opbrengst van dit weekend kan de Chiro een heel jaar lang onbezorgd spelen, knutselen, ravotteren,.. op de Chiro. Ook gebruiken we de winst voor het kamp, weekends en uitstappen zo goedkoop mogelijk te maken!